Wie zijn wij?


Na eerst jaren in Rossum en vervolgens vanuit Ootmarsum een winkel te hebben gerund, zijn Tonnie Oude Lashof en zijn vrouw Annie op een locatie in het buitengebied van Ootmarsum (Agelo) verder gegaan. De bereikbaarheid werd op deze wijze vergroot, de klant kon de winkel nu makkelijker bezoeken.
 
In 2002 kwam zoon Tom bij in de zaak en gezamenlijk hebben ze in 2003 een winkel in Denekamp overgenomen van de gebroeders Groothuis in het centrum. Hierdoor kregen ze meer ruimte voor het demonstreren van alles op het gebied van beeld en geluid, witgoed, inbouw apparaten, kleinhuishoudelijk en aanverwante artikelen.
Begin 2005 is de winkel bij Ootmarsum (Agelo) verbouwd, alwaar nu met name witgoed en klein huishoudelijke artikelen te vinden zijn.

Oude Lashof heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd op het gebied van SERVICE: een team van 7 personen staan 6 dagen in de week voor u klaar.
Sinds 2006 zijn we ook gespecialiseerd in het inrichten en onderhouden van presentatieruimtes door het gehele land.
Ook het verzorgen van tv signaal op vakantieparken en hotels behoord sinds lange tijd tot de werkzaamheden van Oude Lashof.
 

"Met z'n allen vormen we een enthousiast, service gericht team dat u graag persoonlijk te woord staat. Wellicht tot ziens in één van onze winkels!”